Bijna 30 jaar lang speelt MOBUS in op de noden van de meubelbekledings- en herstofferingsmarkt.

Vandaag is onze aanwezigheid meer dan ooit een feit. 70% van onze stoffen worden door ons moederbedrijf zelf geproduceerd. Zo kunnen wij ons heel snel aan elke tendens aanpassen.


Bijgevolg heeft Mobus in 2005 een samenswerkingsverband aangegaan met de firma Sofic uit Frankrijk zodoende een uitgebreid gamma leder te kunnen voorstellen. Momenteel bieden wij ruim 9 verschillende kwaliteiten aan in meer dan 200 verschillende kleuren. Nog nooit was ons gamma zo compleet.

Wij blijven zoeken naar eigentijdse weefsels die bekoren en tegelijk functioneel zijn en werken intensief om nieuwe kwaliteiten aan te bieden.


Innoveren en vervolledigen is de boodschap. En dan hoorde u onze voornaamste troeven nog niet. Uiterst competitieve prijzen, ruime voorraden, stipte en snelle leveringen, onberispelijke service en een team van gemotiveerde medewerkers die graag voor u klaar staan.


 

Contactgegevens
 

Mobus (Mariakerke)
Gent - Mobus


Meer dan 30 jaar uw leverancier in meubelstoffen, leder & kunstleder - aan scherpe prijzen. CONTACTEER ONS voor meer informatie!

Industrieweg, 174
9030 Mariakerke
Gent
Contacteer ons

09 227 61 91
09 236 43 42
Sitemap